менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Вкладення

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 лютого 2008, 11:35
Член групи

Default Вкладення

Привіт люди
Надія хтось може допомогти

під керуванням Windows XP з проблемою Hotmail рахунку на момент, коли я отримую всі вкладення послав в JPG. Я йду, щоб відкрити їх, і вони відкриваються в Windows Media Player, де я нахиляє робити нічого з ними там настройки були змінені, чи що?. Щоб отримати його назад в Microsoft Word, якщо його документ.

привіт
Old 29 лютого 2008, 11:45
Донор групи

Default Вкладення

Я не розумію вашого запитання
але загалом, якщо ви клацніть правою кнопкою миші ви можете вибрати "Відкрити за допомогою" і знайти програму, яку ви хочете відкрити його з

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 29 лютого 2008, 11:51
Член групи

Default Вкладення

це всього лише точка цього варіанту не придумати клацніть правою кнопкою миші, на питання, коли вкладення послав PC зазвичай приймає рішення або фото JPG відкривається в програвачі Windows Media або документ відкривається в Microsoft Word або в поведінці і тому ви можете збільшити або робити те, що ви хочете
Old 29 лютого 2008, 12:14
Модератор групи

Default Вкладення

Відкривати Мій комп'ютер, Натисніть Інструменти меню, натисніть Папки, А потім натисніть кнопку Типи файлів вкладку.

Old 29 лютого 2008, 12:31
Член групи

Default Вкладення

Вибачте а що потім?
Old 29 лютого 2008, 12:34
Модератор групи

Default Вкладення

Виберіть зі списку і виділіть файл розширень ви хочете змінити. Виділіть JPEG і вам буде представлена можливість зміни відкритої з програмою.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми з Gmail сайті і відправленням вкладень brandoncrossman Веб-браузери & FTP-клієнти 0 27 травня 2009 03:52
У Vista Windows Mail видаляє всі вкладення Чанг Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 26 травня 2009 15:52
Вкладення здригання bradleyjoes Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 28 листопада 2008 11:35
Microsoft Office 2007 Які великі вкладення можуть бути послані? kaz46 Office Suites & Застосування 7 10 листопада 2008 15:02
Як додати вкладення на Ваше повідомлення evilfantasy Community News & чат 1 30 вересня 2007 14:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.