![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт люди Надія хтось може допомогти під керуванням Windows XP з проблемою Hotmail рахунку на момент, коли я отримую всі вкладення послав в JPG. Я йду, щоб відкрити їх, і вони відкриваються в Windows Media Player, де я нахиляє робити нічого з ними там настройки були змінені, чи що?. Щоб отримати його назад в Microsoft Word, якщо його документ. привіт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не розумію вашого запитання
| |||
| |||
| це всього лише точка цього варіанту не придумати клацніть правою кнопкою миші, на питання, коли вкладення послав PC зазвичай приймає рішення або фото JPG відкривається в програвачі Windows Media або документ відкривається в Microsoft Word або в поведінці і тому ви можете збільшити або робити те, що ви хочете |
|
| |||
| |||
| Відкривати Мій комп'ютер, Натисніть Інструменти меню, натисніть Папки, А потім натисніть кнопку Типи файлів вкладку. |
|
| |||
| |||
| Вибачте а що потім? |
|
| |||
| |||
| Виберіть зі списку і виділіть файл розширень ви хочете змінити. Виділіть JPEG і вам буде представлена можливість зміни відкритої з програмою. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з Gmail сайті і відправленням вкладень | brandoncrossman | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 27 травня 2009 03:52 |
| У Vista Windows Mail видаляє всі вкладення | Чанг | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 26 травня 2009 15:52 |
| Вкладення здригання | bradleyjoes | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 28 листопада 2008 11:35 |
| Microsoft Office 2007 Які великі вкладення можуть бути послані? | kaz46 | Office Suites & Застосування | 7 | 10 листопада 2008 15:02 |
| Як додати вкладення на Ваше повідомлення | evilfantasy | Community News & чат | 1 | 30 вересня 2007 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |