פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

קבצים מצורפים לרתות

Reply

שרשרת כלים
Old 28 נובמבר 2008, 11:35
חבר קבוצת

Default קבצים מצורפים לרתות

הי
יש לי בעיה שכאשר אני מקבל הודעות דואר עם קבצים מצורפים כן אני יכול לקרוא את אי מייל אבל כאשר מנסים לראות את הקובץ המצורף זה פשוט flickers ממש מהר כמו להבהב ואת שומרת על כך, כל אחד עם רעיונות כלשהם?? הרבה תודה מראש

בראד
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות עם Gmail באתר ושליחת קבצים מצורפים brandoncrossman דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 -27 במאי 2009 03:52
Vista's Windows Mail, מסיר את כל הקבצים המצורפים Chang דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 0 26 במאי 2009 15:52
Microsoft Office 2007 עד כמה גדול ניתן לשלוח קבצים מצורפים? kaz46 חבילות Office & Applications 7 -10 נובמבר 2008 15:02
קבצים מצורפים bradleyjoes דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 5 29 פבר 2008 12:34
כיצד להוסיף קבצים מצורפים ההודעה שלך evilfantasy קהילה חדשות וצ 'אטים 1 30 ספטמבר 2007 14:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.