mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Pielikumi nodrebēt

Reply

Thread Tools
Old Novembris 28, 2008, 11:35
Loceklis

Default Pielikumi nodrebēt

čau
Man ir problēma, ka tad, kad es varu saņemt e pasta ziņas ar pielikumiem jā es varu lasīt e pastu, bet, mēģinot skatīt pielikumu tas tikai flickers tiešām ātri kā mirgot un turpina to darīt, viens ar any ideas? Many thanks in advance

Brad
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Problēmas ar gmail vietu un nosūtot pielikumi brandoncrossman Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 0 27 maijs 2009 03:52
Vista Windows Mail likvidē visus pielikumus Chang E-pasts, VoIP & IP Discussion 0 26 maijs 2009 15:52
Microsoft Office 2007 Cik liela Pielikumi var nosūtīt? kaz46 Office Suites & Applications 7 10 novembris 2008 15:02
Pielikumi bradleyjoes E-pasts, VoIP & IP Discussion 5 29 februāris 2008 12:34
Kā pievienot pielikumus Jūsu Post evilfantasy Community News & Čats 1 30 septembris 2007 14:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.