![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny. Jsem jen přemýšlela, co je nejlepší bezplatnou službu webmail tam? Hotmail - č. Googlemail, pokud jde o kvalitu, ale snad je navždy spekulace o soukromí atd. a osobně jsem dost paranoidní osoby. A důvěryhodně, slušné kvalitě webmail? Jakékoliv reccs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám schránky je dost dobrý inbox.com
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Google Mail je dobrá, servery nejsou nikdy dolů a má obrovskou v poli, ale ne tak velký jako moje jedna
| |||
| |||
| je to ze serveru nebo ur vlastní počítač cewy? |
|
| |||
| |||
| žádný z jeho mé hostování společnost a ne společnost, ale máme několik velkých společností, včetně postel společnost |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jiný hlas google mail. Byl jsem pomocí jednoho z původních gmail addys od začátku a může upřímně říci servery nebyly nikdy dolů.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jiný hlas google mail určitě nejlepší tam.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 30. května 2008 13:21 |
| AVG Free 8.0? | KanoakaVirus | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 14. května 2008 15:00 |
| Jak propojit s Outlookem můj online webmail? | Ghst | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 26. února 2008 01:01 |
| Webmail systému! | jack100 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 13. ledna 2008 14:24 |
| Thread Nástroje | |
| |