![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους. Είμαι απλά αναρωτιόμαστε, ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία δωρεάν webmail εκεί έξω; Hotmail - Όχι Googlemail, από άποψη ποιότητας, αλλά ίσως υπάρχει πάντα η κερδοσκοπία σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής κ.λπ., και προσωπικά είμαι αρκετά παρανοϊκό άτομο. A legit, αξιοπρεπούς ποιότητας webmail; Κάθε reccs; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω εισερχομένων είναι πολύ καλή inbox.com
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι είναι καλό το Google Mail, οι διακομιστές δεν είναι ποτέ κάτω και έχει ένα τεράστιο στη θέση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο το ένα
| |||
| |||
| είναι αυτό από έναν διακομιστή ή ur δικό του υπολογιστή cewy; |
|
| |||
| |||
| δεν μου φιλοξενία από την εταιρεία καλά δεν είναι μια εταιρεία, αλλά έχουμε λίγες μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων ένα κρεβάτι εταιρεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια άλλη ψηφοφορία για το Google Mail. Μου χρησιμοποιώντας ένα από τα πρωτότυπα gmail addys από την έναρξή του και ειλικρινά μπορώ να πω το Servers δεν έχουν ποτέ κάτω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια άλλη ψηφοφορία για το Google Mail σίγουρα η καλύτερη εκεί έξω.
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|