![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých. Som len premýšľala, čo je najlepšie bezplatnú službu webmail tam? Hotmail - č Googlemail, pokiaľ ide o kvalitu, ale snad je navždy špekulácie o súkromí atď a osobne som dost paranoidné osoby. A dôveryhodne, slušnej kvalite webmail? Akékoľvek reccs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám schránky je dosť dobrý inbox.com
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Google Mail je dobrá, servery nie sú nikdy nadol a má obrovskú v poli, ale nie tak veľký ako moje jedna
| |||
| |||
| je to zo servera alebo ur vlastný počítač cewy? |
|
| |||
| |||
| žiadny z jeho mojej hosťovaní spoločnosť a nie spoločnosť, ale máme niekoľko veľkých spoločností, vrátane posteľ spoločnosť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iný hlas google mail. Bol som pomocou jedného z pôvodných gmail addys od začiatku a môže úprimne povedať servery neboli nikdy nadol.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iný hlas google mail určite najlepšie tam.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 30. mája 2008 13:21 |
| AVG Free 8.0? | KanoakaVirus | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 14. mája 2008 15:00 |
| Ako prepojiť s Outlookom môj online webmail? | Ghst | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 26. februára 2008 01:01 |
| Webmail systému! | jack100 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 13. januára 2008 14:24 |
| Thread Tools | |
| |