![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω ρυθμίσει το Windows Mail για να κατεβάσετε όλα μου τα mail από το Yahoo email μου λογαριασμό. Έχω αρχίσει μια παρτίδα «junk" mail που είναι η εκτροπή της από το φάκελο Εισερχόμενα στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μου, που είναι μια χαρά. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε 40 - 60 την ημέρα και ξέρω πώς να τις δεσμεύσουν στην πηγή; Πήγα στο Yahoo για να δοκιμάσετε το τμήμα υπό τον τίτλο «επιλογές», όταν πληκτρολογείτε είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή το domain να το μπλοκάρει. Ωστόσο, έχω αρχίσει μια ολόκληρη ποικιλία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων (ενός αμφιβόλου σεξουαλικού χαρακτήρα!), Οι οποίες έχουν κυρίως μια «de 'επίθημα eg'name του αποστολέα '@ altpapier.de κ.λπ. κ.λπ. Αυτά τα μηνύματα έχουν επίσης άγνωστη receipient διεύθυνση email δηλαδή δεν την δική μου! Μπορώ να μπλοκάρει τις διευθύνσεις αυτές, πληκτρολογώντας στο * @ *. de, Χρησιμοποιώντας ένα * ως ένα είδος άγριας κάρτα;; ευχαριστώ Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ..
| |||
| |||
| thats ok όπως ό, τι με αφορά. Δεν έχω επαφές στη Γερμανία! |
|
| |||
| |||
| θα βοηθούσε αν μου ενεργοποιημένη για το φίλτρο spam στην πηγή. Τώρα μπαίνουν δύσκολα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό με έκανε να χαμογελώ, θυμάμαι μαύρο-holing όλη την Κορέα, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τη Βραζιλία από το Internet ΠΕ ανάλυση σε ένα διακομιστή αλληλογραφίας πριν από λίγο σε μια στιγμή ακραίας απογοήτευση. Θα γίνει μια μεγάλη διαφορά στο χρόνο. Εργαλεία έχουμε πιο εξελιγμένα από τότε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρεμποδιστικό ιστοσελίδες για vista | dandavfrbfry | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Ιαν 2009 16:34 |
| Παρεμποδιστικό wifi σύνδεση | pest79456 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 17 Αυγ 2008 03:08 |
| Η κάρτα γραφικών είναι το κλείδωμα μου PCI slots Τι να κάνω; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 9 Φεβ 2008 12:10 |
| Mozilla Thunderbird - Junk Mail | valenta | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 5 Jan 2008 10:53 |
| Παρεμπόδιση της πρόσβασης σε ένα δικτυακό τόπο σχετικά με IE7 | dfr200764 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 22η Μαΐου 2007 12:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |