![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam konfiguriran Windows Mail za preuzimanje svim mojim mail od moje Yahoo račun e-pošte. Ja sam uzimajući dosta "junk" pošte koja se preusmjeravaju iz mog mapu Inbox na moj mail junk folder, što je u redu. Ipak, moram se dobije 40 do 60 dana i bio zadivljen kako ih blokirati na izvoru? JA je otišao to Yahoo da isprobate odjeljku pod 'Opcije' gdje ćete upisati ni e-mail adresu ili domenu to imati blokiran. Međutim, ja sam uzimajući u cjelini raznih e-pošte (od sumnjive seksualne prirode!), Koji uglavnom imaju 'de' nastavak eg'name od pošiljatelja '@ altpapier.de itd. itd. Ove su poruke e-pošte također nepoznatog receipient e-mail adresu, tj. njezina nije moje! Mogu li blokirati adrese utipkajući u * @ *. de, Koristeći * kao neka vrsta divlje kartice? hvala Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah ..
| |||
| |||
| taj ok koliko sam ja u pitanju. Ja nemam kontakata u Njemačkoj! |
|
| |||
| |||
| bi li se okrenu na filter spama na izvoru. Sada sam teško dobiti bilo kakve! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To me smile, sjećam se crno-holing cijelu Koreja, Kina, Singapur i Brazila s Interneta IP analizu na mail server malo prije u trenutku ekstremnih frustracija. To je velika razlika u to vrijeme. Alati imaju više od sofisticiranih onda.