![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nekem van beállítva, a Windows Mail letölthető minden mailt Yahoo e-mail fiókot. Én kapok egy csomó "szemét" mailt, amelynek átirányításra én Bejövõ mappát, az én levélszemétnek mappát, ami finom. Én azonban meg kell getting 40 - 60 nap, és azt gondoltam, hogy hogyan blokkolja őket a forrás? Bementem a Yahoo, hogy kipróbáld a szakaszban a "lehetőségeket", ha beírod az egyik az e-mail cím vagy domain annak lezáródik. Azonban, én majd az egész több e-mailt (a kétes szexuális jellegű!), Ami elsősorban a "de" utótag eg'name a feladó "@ altpapier.de stb stb Ezeket az e-maileket is ismeretlen receipient email cím vagyis nem az enyém! Tud blokkolni ezeket a címeket gépelni * @ *. de, Egy * mint valami vad-kártya? köszönöm Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen ..
| |||
| |||
| thats OK amennyire én vagyok érintett. Nincsenek kapcsolatok Németország! |
|
| |||
| |||
| segítene, ha fordult a spam szűrő a forrásnál. Most már alig kaptam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez engem mosoly, emlékszem, fekete-holing egész Korea, Kína, Szingapúr, Brazília az Internet IP-elemzés alapján a levelező szerver az ideje egy pillanat rendkívüli csalódottság. Ez egy nagy különbség az idő. Eszközök vannak kifinomultabb azóta.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Blocking websites on Vista | dandavfrbfry | A Windows operációs rendszerek | 1 | 25. január 2009 16:34 |
| Blokkoló wifi kapcsolat | pest79456 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. augusztus 2008 03:08 |
| Saját Grafikus kártya blokkolja én PCI slots Mit tegyek? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 9. február 2008 12:10 |
| Mozilla Thunderbird - Levélszemét | valenta | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 5. január 2008 10:53 |
| Blokkoló hozzáférést egy internetes honlapon, IE7 | dfr200764 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 22. május 2007 12:54 |
| Téma eszközök | |
| |