![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי מוגדר ב-Windows Mail כדי להוריד את כל הדואר שלי מ-Yahoo את חשבון הדוא"ל. אני מקבל הרבה 'הזבל' מייל שבו מתבצעת מבודר מתוך תיקיית תיבת הדואר הנכנס שלי שלי תיקיית דואר הזבל, וזה בסדר. עם זאת, אני חייב לקבל 40 - 60 ביום ו תהיתי כיצד לחסום אותם במקור? הלכתי Yahoo לנסות תחת הסעיף 'אפשרויות', שם אתה גם להקליד את כתובת הדוא"ל או תחום להיות חסומות. עם זאת, אני מקבל את כל מגוון של הודעות דוא"ל (של אופי מיני מפוקפק!) אשר בעיקר יש 'דה' סיומת eg'name של השולח '@ altpapier.de וכו 'וכו' אלה גם הודעות דוא"ל לא ידוע receipient כתובת הדוא"ל שלו כלומר לא שלי! האם אני יכול לחסום כתובות אלו על ידי הקלדת * @ *. דה, משתמש * בתור סוג של כרטיס פרוע?? תודה Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ..
| |||
| |||
| thats בסדר עד כמה אני מודאג. אין לי כל אנשי הקשר בגרמניה! |
|
| |||
| |||
| יעזור אם אני הפעלתי את מסנן דואר הזבל ב לעבר מקור. עכשיו אני כמעט לא מקבל שום! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה גרם לי לחייך, אני זוכרת שחור holing כולה קוריאה, סין, סינגפור וברזיל מהאינטרנט באמצעות ניתוח ה-IP של שרת הדואר לפני כמה זמן ברגע של תסכול קיצוניים. זה עשה הבדל גדול בזמן. יש כלים מתוחכמים יותר מאז.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חסימת אתרי אינטרנט ב Vista | dandavfrbfry | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש ינואר 2009 16:34 |
| חסימת חיבור WiFi | pest79456 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -17 אוגוסט 2008 03:08 |
| כרטיס מסך שלי הוא חוסם לי את PCI משבצות מה עלי לעשות? | Compasky | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 9th פברואר 2008 12:10 |
| Mozilla Thunderbird - דואר זבל | valenta | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 10:53 |
| חסימת הגישה לאתר אינטרנט ב IE7 | dfr200764 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 22 מאי 2007 12:54 |
| שרשרת כלים | |
| |