![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu konfigūruoti "Windows Mail atsisiųsti visas mano laiškų iš Yahoo pašto dėžutę. Gaunu daug "šiukšlių" paštas kurie yra nukreipiami iš dėžutės aplanką Mano nepageidaujamo pašto aplanke, kuris yra gerai. Tačiau man reikia gauti 40-60 dieną ir buvo įdomu, kaip blokuoti jų vietoje? Aš nuėjau į "Yahoo išbandyti skiltyje" Parametrai ", kur tipo arba elektroninio pašto adresą ar domeną į jį užblokuoti. Tačiau, gaunu visa įvairovė laiškų (iš abejotinos seksualinio pobūdžio!), Kurie iš esmės yra "de" priesaga eg'name Siuntėjo '@ altpapier.de ir tt ir tt Šios laiškus taip pat nežinoma receipient pašto adresą, ty jos ne mano! Ar galiu blokuoti šiuos adresus, įvesdami * @ *. deNaudojant * kaip laukiniai kortelė rūšiuoti? ačiū Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah ..
| |||
| |||
| Thats ok kiek esu susirūpinusi. Aš neturiu jokių Vokietija KONTAKTAI! |
|
| |||
| |||
| padėtų, jei aš pasuko Spam filtro vietoje. Dabar aš vargu ar gauti bet kokios! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai privertė mane šypsotis, atsimenu juodai-holing Korėjos, Kinijos, Singapūro ir Brazilija visai nuo IP analizė Internet pašto serverį, o prieš ypatingos nusivylimo akimirką. Jis padarė didelę reikšmę metu. Įrankiai turime sudėtingesnius nuo tada.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blokavimo tinklapis apie Vista | dandavfrbfry | Windows "operacinės sistemos | 1 | 25 sausis 2009 16:34 |
| Blokavimo WiFi ryšys | pest79456 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Rugpjūtis 17, 2008 03:08 |
| Mano video korta blokuoja Mano PCI Ką man daryti? | Compasky | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 9 vasaris 2008 12:10 |
| Mozilla Thunderbird - Junk Mail | Valenta | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 5 sausis 2008 10:53 |
| Blokuoja prieigą prie interneto svetainės IE7 | dfr200764 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 22, 2007 12:54 |
| Temos įrankiai | |
| |