![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Man ir konfigurēts Windows Mail, lai ielādētu visas manas vēstules no mana Yahoo e-pasta kontu. Es esmu kļūst daudz "junk" pasts, kas tiek novirzītas no manas mapē Iesūtne uz manu liekpasta mape, kas ir labi. Tomēr, man jābūt kļūst 40-60 dienas un bija jautājums, kā nepieļaut tās vietā? Es devos uz Yahoo izmēģināt iedaļas "opcijas", kur jūs ierakstāt vai nu e-pasta adresi vai domēna lai to bloķēts. Tomēr es esmu kļūst pilnīgi dažādas vēstules (no apšaubāma seksuāla rakstura!), Kas galvenokārt ir "de" piedēklis eg'name Sūtītāja "@ altpapier.de utt uc Šīs vēstules ir arī zināms receipient e-pasta adrese, ti, tā nav mana! Vai es varu bloķēt šīs adreses ierakstot * @ *. deIzmantojot * kā sava veida savvaļas karti? pateicība Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah ..
| |||
| |||
| thats ok cik es esmu par. Man nav nekādas Vācija kontaktus! |
|
| |||
| |||
| varētu palīdzēt, ja man palika Spam filtru vietā. Tagad es tikko rodas kāda! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas lika man smaidīt, es atceros melnā holing visu Koreja, Ķīna, Singapūra un Brazīlija no interneta IP analīze par pasta serveri, bet ago in brīdī ļoti vilšanās. Tā ir veikusi lielu atšķirību laikā. Instrumenti ir ieguvuši sarežģītākas kopš tā laika.