![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám nakonfigurované Windows Mail stiahnuť všetky môj mail z mojej Yahoo e-mailového konta. Som dostáva veľa 'junk' mail, ktorý sa odchýli od môjho Inbox na mojej zložky nevyžiadanej pošty, čo je fajn. Avšak, já je potrebné získať 40 až 60 za deň a bol zvědav, jak na nich zablokovať priamo u zdroja? Išiel som na Yahoo vyskúšať sekcie 'možnosti', kde napíšete buď e-mailovú adresu alebo doménu na ktoré je blokovaný. Som však získali celú škálu emaily (o pochybné sexuálnej povahy!), Ktoré majú hlavne 'de' suffix eg'name odosielateľa '@ altpapier.de atď atď Tieto emaily majú tiež známy receipient e-mailovú adresu, tj nie je moje! Môžem zablokovať týchto adresách písať do * @ *. De, Pomocou * ako akési divokej karte? vďaka Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo ..
| |||
| |||
| to je ok, ak som znepokojený. Nemám žiadne kontakty v Nemecku! |
|
| |||
| |||
| by pomohlo, keby som sa obrátil Spam filter pri zdroji. Teraz už len ťažko dostali! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ma úsmevom, vzpomínám si čierny-holing celej Kórea, Čína, Singapur a Brazília, z internetu pomocou IP analýza na mail server a časom v čase extrémnej frustrácie. To urobili veľký rozdiel v tom čase. Nástroje majú sofistikovanejšie a od tej doby.