![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам конфигурисан Уиндоус Маил за преузимање свим мојим маил од моје Ыахоо налог е-поште. Ја сам узимајући доста "јунк" поште која се преусмеравају из мог фолдер Инбокс на мој маил јунк фолдер, што је у реду. Ипак, морам да се добије 40 до 60 дана и био задивљен како их блокирати на извору? ЈА је отишао за Ыахоо да испробате одељку под 'Опције' где ћете уписати ни е-маил адресу или домен за имати блокиран. Међутим, ја сам узимајући у целини разних е-поште (од сумњиве сексуалне природе!), Који углавном имају 'де' наставак ег'наме од пошиљаоца '@ алтпапиер.де итд итд Ове су поруке е-поште такође непознатог рецеипиент е-маил адресу, тј њена није моје! Могу ли блокирати адресе утипкајући у * @ *. Де, Користећи * као нека врста дивље картице? хвала Деам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыеах ..
| |||
| |||
| тај ок колико сам ја у питању. Ја немам контаката у Немачкој! |
|
| |||
| |||
| би ли се окрену на филтер спам на извору. Сада сам тешко добити било какве! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ме Смиле, сјећам се црно-холинг целу Кореја, Кина, Сингапур и Бразила са Интернета ИП анализу на маил сервер мало пре у тренутку екстремних фрустрација. То је велика разлика у то време. Алати имају више од софистицираних онда.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Блокирање уебове на видик | дандавфрбфры | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 јануар 2009 16:34 |
| Блокирање УиФи везе | пест79456 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 17 аугуст 2008 03:08 |
| Мој Графичка картица блокира моје ПЦИ слот Шта да радим? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 9 фебруар 2008 12:10 |
| Мозилла Тхундербирд - јунк Маил | Валента | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 5 јануар 2008 10:53 |
| Блокирање приступа уеб странице на ИЕ7 | дфр200764 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 22 мај 2007 12:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |