![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я налаштований Windows Mail, щоб завантажити всі моя пошта з мого облікового запису електронної пошти Yahoo. Я отримую багато 'Небажана пошта ", яка відволікаються від моєї папці" Вхідні "мого папку небажаної пошти, яка є штраф. Однак, я повинен отримати 40 - 60 день, і було цікаво, як блокувати їх у джерелі? Я пішов до Yahoo випробувати в розділі під заголовком "Параметри", де ви вводите в будь-яку адресу електронної пошти або домену, щоб він заблокований. Однак, я отримую всього різноманіття електронних листів (з сумнівного сексуального характеру!), Які в основному мають "Суфікс De ' eg'name відправника '@ altpapier.de т.д. і т.п. Ці листи також невідомі receipient адреса електронної пошти тобто його не моя! Чи можна заблокувати ці адреси, ввівши * @ *. Де, З використанням * в якості свого роду джокером? спасибо Deam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah ..
| |||
| |||
| Thats OK наскільки я стурбований. У мене немає жодних контактів в Німеччині! |
|
| |||
| |||
| допоможе, якщо я звернувся з фільтрації спаму в джерелі. Тепер я навряд чи отримаєте будь-яку! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це змусило мене посмішку, я пам'ятаю, чорно-свердління отворів у всій Кореї, Китаї, Сінгапурі і Бразилії в Інтернеті шляхом аналізу ІС на поштовому сервері якийсь час тому в момент крайнього розчарування. Вона внесла велику різницю в той час. Інструмент отримав більш складними з тих пір.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Блокування веб-сайтів на Vista | dandavfrbfry | Операційні системи Windows | 1 | 25 січня 2009 16:34 |
| Блокування зв'язку WiFi | pest79456 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 серпня 2008 03:08 |
| Моя відеокарта блокує мої PCI слоти Що мені робити? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 6 | 9 лютого 2008 12:10 |
| Mozilla Thunderbird - Небажана пошта | Валента | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 5 січня 2008 10:53 |
| Блокування доступу до веб-сайт по IE7 | dfr200764 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 22 травня 2007 12:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |