![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, V současné době náš ISP pro internet a email je Comcast. Comcast pro odchozí poštu (SMTP). Máme nějaké problémy s Comcast s e-maily v tom, že jsou blokace nás hodně. Verizon nám řekl, že jim umožní tyto emaily jít přes Verizon. Moje otázka zní: můžeme změnit naše odchozí e-mail Verizon a stále používat Comcast na internetu? Pokud ano, jak může být hotovo. Děkuji ti! |
|
| |||
| |||
| Nevěřím, že je to možné, nebo ne, bez použití dvou různých telefonních linek stejně. Ale to by jen hloupá, a samozřejmě by vás dvojnásobný oproti tomu, co byste měli platit. Proč jste přepnout na Verizon úplně? BTW, máš svůj titul špatně kolo Ne proto, že je opravdu důležité.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V aplikaci Outlook jen změnit odchozí server, na co chcete, a cestou prostřednictvím e-mailů je. Kdo vás vlastně připojit přes je irelevantní. Co je to e-mailový server, který používáte.
| |||
| |||
| Ah pardon, špatně jsem OP. Myslel jsem, že OP chtěl používat dva ISP, závisí na te úkol.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Actiontec M14245WR ne na Comcast seznam ... | ehsankhan | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 1. červen 2009 12:44 |
| Problém s Verizon Wireless Internet Signup | gibbytcidad | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 22. května 2009 10:35 |
| AT & T, Deseption, Comcast. pomoci ????? | ashaiba | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 28. říjen 2008 20:39 |
| Regulárních výrazů Nápověda | glj12 | Office & Aplikace | 2 | 15 června 2008 07:12 |
| Verizon Wireless Broadband | Nexter | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 10. října 2007 18:13 |
| Thread Nástroje | |
| |