![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Svi, Trenutno naši ISP-a za internet i e-mail je Comcast. Comcast za odlazne e-pošte (SMTP). Mi smo neke imaju problema s porukama e-pošte s comcast u da su blokiranje nas puno. Verizon je rekao da će nam dopustiti da odu one e-mailove putem Verizon. Moje pitanje je: možemo promijeniti našu odlazne e-pošte na Verizon i još uvijek koristiti comcast za Internet? Ako je tako, kako to može biti učinjeno. Hvala ti! |
|
| |||
| |||
| Ne vjerujem da je moguće ili nije, bez koristi dvije različite telefonske linije anyway. Ali to bi samo biti glup, i koje bi, naravno, cijenu koju bračni što bi trebalo plaćati. Zašto ne prebacite na Verizon potpuno? BTW, imaš više vaš krivi put okrugao , A ne da to zaista stvarima.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U programu Outlook samo promijenili odlazni poslužitelj kako bi se ono što žele i e-mailove put kroz njih. Tko vam je zapravo spajanje preko nevažna. To je ono što mail server koji koristite.
| |||
| |||
| Jao, ispričavam se, ja misunderstood OP. Mislio sam da OP htjeli koristiti dva ISP-a, te ovisi o zadatku.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |