![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello All, Jelenleg az internet az internet és az e-mail Comcast. Comcast a kimenő e-mail (SMTP). Mi van néhány probléma a Comcast az e-maileket, hogy a blokkoló nekünk nagyon. Verizon elmondta, hogy azok lehetővé teszik ezen az e-maileket, hogy a Verizon. A kérdésem a következő: tudjuk változtatni a kimenő e-mailt a Verizon és a Comcast is használja az internetet? Ha igen, akkor hogyan lehet tenni. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy ez lehetséges, vagy nem használata nélkül két telefonvonalat anyway. De ez csak a hülye, és természetesen a költsége, ha kétszer, hogy mit kell fizet. Miért nem kapcsoljuk be a Verizon teljesen? BTW, ott a cím rossz irányba , Hogy nem igazán számít.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az Outlook csak a változás az, hogy a kimenõ szervert, amit akarsz, és az e-maileket útvonalon keresztül. Ki Ön valójában keresztül csatlakozik, nem releváns. Ez az, amit mail szerver használata.
| |||
| |||
| Ó bocs, én félreértettem op. Azt hittem, OP akart két internetszolgáltató, függ te feladat.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Actiontec M14245WR nem Comcast listáról ... | ehsankhan | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 1. június 2009 12:44 |
| Probléma a Verizon Wireless Internet Signup | gibbytcidad | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 22. május 2009 10:35 |
| AT & T, Deseption, Comcast. segítsen ????? | ashaiba | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 28. október 2008 20:39 |
| Reguláris kifejezés Segítség | glj12 | Office & Applications | 2 | 15. június 2008 07:12 |
| Verizon Wireless Broadband | Nexter | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 10. október 2007 18:13 |
| Téma eszközök | |
| |