![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Hello all, בשלב זה של ספק האינטרנט שלנו באינטרנט היא Comcast ודוא"ל. Comcast עבור הדוא"ל היוצא (SMTP). אנחנו שיש כמה בעיות עם comcast דוא"ל בכך הם חוסמים לנו הרבה. Verizon סיפרו לנו כי הם אלה יאפשר דוא"ל לעבור verizon. השאלה שלי היא: האם נוכל לשנות את הדואר האלקטרוני היוצא כדי Verizon ועדיין comcast עבור השימוש באינטרנט? אם כך, כיצד זה יכול להיעשות. תודה! |
|
| |||
| |||
| אני לא מאמין שזה אפשרי, או לא מבלי להשתמש בשני קווי טלפון שונים בכל מקרה. אבל זה יכול להיות פשוט טיפשי, ואת היה כמובן עלות כפולה מה שאתה צריך לשלם. למה אתה לא תעבור Verizon לחלוטין? BTW, יש לך את הכותרת הלא נכונה דרך עגול , כי זה לא ממש משנה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב-Outlook פשוט לשנות היוצאת שרת מה אתה רוצה ועל תוואי דרך אותן הודעות דוא"ל. מי אתה באמת להתחבר דרך אינה רלוונטית. זה מה אתה משתמש בשרת הדואר.
| |||
| |||
| אה סליחה, אני misunderstood op. חשבתי op רוצה להשתמש בשני של ספק שירותי האינטרנט, התלויים על te משימה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |