![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello All, Šiuo metu mūsų tiekėjas interneto ir elektroninio pašto yra Comcast. Comcast "Išeinantys pašto (SMTP). Esame tam tikra su Comcast su laiškus, kad jie blokuoja mums daug klausimų. Verizon pasakė mums, kad jie leis tuos laiškus pereiti Verizon. Mano klausimas: ar galime pakeisti mūsų siunčiamus paštu Verizon "ir toliau naudoti Comcast už internetą? Jei taip, tai kaip ji gali būti padaryta. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau, kad tai įmanoma, ar ne, nenaudojant dviejų skirtingų telefono linijų anyway. Bet tai būtų tiesiog kvailas, ir būtų žinoma, kaina dvigubai, ką reikia mokėti. Why don't you switch to Verizon visiškai? BTW, you got your title atvirkštine tvarka Tai nereiškia, kad to iš tiesų reikia.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Programoje Outlook tiesiog pakeisti išeinančius serveryje ką nori, ir maršrutą pranešimų per juos. Kas jums iš tikrųjų prisijungti per nebesvarbus. It's what pašto serverio naudojimas.
| |||
| |||
| Ah sorry, I misunderstood OP. Maniau, kad VP norėjo naudoti du ISP's, priklauso nuo te užduotis.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |