![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Hello, În prezent, ISP-ul nostru de internet si e-mail este Comcast. Comcast pentru ieşire de email (SMTP). Suntem având unele probleme cu Comcast cu e-mail-uri în care acestea sunt o mulţime de blocare noi. Verizon ne-a spus că acestea vor permite aceste e-mail-uri pentru a trece prin Verizon. Întrebarea mea este: putem schimba noastre de e-mail expediate la Verizon şi încă Comcast pentru utilizarea pe internet? Dacă da, cum poate fi făcut. Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Nu cred că este posibil, sau nu, fără să utilizaţi două linii telefonice, oricum. Dar asta ar fi doar o prostie, şi, desigur, ar costa dublu ce ar trebui să fie plătiţi. De ce nu trece la Verizon complet? BTW, ai gresit titlu invers , Că aceasta nu contează. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În Outlook doar schimba serverul de ieşire pentru ce vrei şi calea e-mail-uri prin intermediul lor. Cine vă conecta prin intermediul de fapt este irelevantă. Este ceea ce server de mail care îl folosiţi.
| |||
| |||
| Ah scuze, am înţeles greşit OP. Am crezut că OP vrut să utilizaţi două ISP lui, în funcţie de sarcina te. |