![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав Сви, Тренутно наши ИСП-а за интернет и е-маил је Цомцаст. Цомцаст за одлазне е-поште (СМТП). Ми смо неке имају проблема са порукама е-поште са Цомцаст у да су блокирање нас пуно. Веризон је рекао да ће нам дозволити да оду оне е-маилове путем Веризон. Моје питање је: можемо променити нашу одлазне е-поште на Веризон и још увек користити Цомцаст за то? Ако је тако, како то може бити учињено. Хвала ти! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не верујем да је могуће или није, без користи две различите телефонске линије Аныуаы. Али то би само бити глуп, и које би, наравно, цену коју брачни што би требало да плаћају. Зашто не пребаците на Веризон потпуно? БТУ, имаш више ваш криви пут облина , А не да то заиста стварима.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У програму Оутлоок само променили одлазни сервер како би се оно што желе и е-маилове пут кроз њих. Ко вам је заправо спајање преко попатна. То је оно што маил сервер који користите.
| |||
| |||
| Јао, извињавамо се, ја мисундерстоод ОП. Мислио сам да ОП хтели користити два ИСП-а, те зависи о задатку.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ацтионтец М14245УР није на списку Цомцаст ... | ехсанкхан | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 1. јуна 2009 12:44 |
| Проблем са Веризон Бежични Интернет сигнуп | гиббытцидад | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 22 мај 2009 10:35 |
| АТ & Т, Десептион, Цомцаст. помоћ ????? | асхаиба | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 28 октобар 2008 20:39 |
| Редовна изразајној Помоћ | гљ12 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 15. јуна 2008 07:12 |
| Веризон Уирелесс Броадбанд | Некстер | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 10 октобар 2007 18:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |