![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hello All, В даний час наш провайдер для Інтернету та електронної пошти є Comcast. Comcast для вихідної пошти (SMTP). Ми відчуваємо деякі проблеми з Comcast листів з тим, що вони блокують нас багато. Verizon сказали нам, що вони будуть вирішувати ці повідомлення, щоб пройти через Verizon. Моє питання: чи можемо ми змінити наше вихідної електронної пошти для Verizon і Comcast, як і раніше будуть використані для Інтернету? Якщо так, то яким чином можна зробити. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не вважаю, що це можливо, або не без допомоги двох різних телефонних ліній в будь-якому випадку. Але це було б просто нерозумно, і, зрозуміло, коштують удвічі більше, ніж ви повинні платити. Чому б вам не перейти на Verizon повністю? До речі, ви отримали вашу книгу навиворіт , Не то що дійсно має значення.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У перспективі просто змінити сервер вихідної у що хочете, і маршрут листів через них. Хто ви насправді підключення через не має значення. Це те, що поштовий сервер ви використовуєте.
| |||
| |||
| А жаль, я зрозумів ФП. Я думала, ВП хотів використати два провайдера, тобто в залежності від завдання.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Actiontec M14245WR не на Comcast список ... | ehsankhan | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 червня 2009 12:44 |
| Проблема з Verizon Wireless інтернет Реєстрація | gibbytcidad | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 22 травня 2009 10:35 |
| AT & T, Deseption, Comcast. Допомога ????? | ashaiba | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 28 жовтня 2008 20:39 |
| Допомога Регулярні вирази | glj12 | Office Suites & Застосування | 2 | 15 червня 2008 07:12 |
| Verizon Wireless Broadband | Nexter | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 10 жовтня 2007 18:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |