![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм на път да инсталирате Windows Vista 64bit върху текущата ми компютър, ще се правиш, че като нов инсталирате и не е ъпгрейд, но би искал да бъде в състояние да поддържат твърда копие на електронната поща, които са в моята Outlook Express. Има ли начин да се направи копие на тези твърди електронна поща, и ако да, как го правиш? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворете Outlook. В менюто "Инструменти" - кликнете върху "Опции", след това кликнете на "поддръжка" в раздела. Тук ще видите опция, наречена "съхранява папката". Това ви дава на разположение на мястото, където вашите съобщения се съхраняват на твърдия ви диск. Ако отидете в този файл местоположение и копиране на файлове към друг твърд диск тогава може просто да ги поставете обратно към съответния файл, след като сте инсталирали Windows.
Ако искате да удвоите провери всички произведения и преди това, промените в магазина папка адрес до мястото, където сте направили резервно копие на файлове и и виж, ако той вдигне на информация без никакви проблеми. Надявам се това да помогне. Моята система: Слонът
|