menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Můžeš udělat zálohu Outlook Exp elektronické pošty?

Reply

Thread Nástroje
Old 13 října 2007, 03:13
Nový člen skupiny

Default Můžeš udělat zálohu Outlook Exp elektronické pošty?

Já jsem o instalaci systému Windows Vista 64bit na mých současných PC, bude dělat to jako novou instalaci a nikoli aktualizaci ale přál by si mohli udržet pevný kopii e maily, které jsou v mé aplikaci Outlook Express. Existuje způsob, jak učinit tvrdé kopii těchto e maily, a pokud ano, jak to děláš?

díky
Old 13 října 2007, 07:13
Dárce Skupina

Default Můžeš udělat zálohu Outlook Exp elektronické pošty?

Spusťte aplikaci Outlook. V 'nástroje' menu - kliknutím na 'možnosti', potom klikněte na 'údržbu' tab. Zde uvidíte jednu z možností nazývá 'ukládat složky'. To vám dává místo, kde se vaše zprávy jsou uloženy na pevném disku. Pokud máte k tomuto umístění souborů a kopírování souborů na jiný disk pak stačí vložit zpět do příslušného souboru po instalaci Windows.

Pokud chcete překontrolovat vše funguje do té doby změnit složku úložiště na adresu, kde jste zálohovali soubory a a podívejte se, jestli to navazuje na info bez jakýchkoliv problémů.

Hope this helps.

Můj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základní deska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Paměť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chlazení:
Thermalright Ultra-120 extrémním
Síť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operační systém (y):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
MS Outlook - Jsem schopen posílat maily, ale i cant obdržet ttoshiba Email, VoIP & IM Diskuse 0 5. červen 2009 02:35
Proč Mohu Poslat ale neobdržel E-maily přístřešek Email, VoIP & IM Diskuse 7 13. května 2009 06:04
Značka Outlook 2007 není výchozí GMail TheFang Email, VoIP & IM Diskuse 4 5. října 2008 14:51
Nelze odeslat e-mailů z aplikace Outlook 2003 s oranžovou. saholt Email, VoIP & IM Diskuse 1 27. únor 2008 15:48
Outlook Express Zálohování jak Lizza Obecné Software Chat 2 25. duben 2007 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.