![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem o instalaci systému Windows Vista 64bit na mých současných PC, bude dělat to jako novou instalaci a nikoli aktualizaci ale přál by si mohli udržet pevný kopii e maily, které jsou v mé aplikaci Outlook Express. Existuje způsob, jak učinit tvrdé kopii těchto e maily, a pokud ano, jak to děláš? díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spusťte aplikaci Outlook. V 'nástroje' menu - kliknutím na 'možnosti', potom klikněte na 'údržbu' tab. Zde uvidíte jednu z možností nazývá 'ukládat složky'. To vám dává místo, kde se vaše zprávy jsou uloženy na pevném disku. Pokud máte k tomuto umístění souborů a kopírování souborů na jiný disk pak stačí vložit zpět do příslušného souboru po instalaci Windows.
Pokud chcete překontrolovat vše funguje do té doby změnit složku úložiště na adresu, kde jste zálohovali soubory a a podívejte se, jestli to navazuje na info bez jakýchkoliv problémů. Hope this helps. Můj systém: Slona
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MS Outlook - Jsem schopen posílat maily, ale i cant obdržet | ttoshiba | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 5. červen 2009 02:35 |
| Proč Mohu Poslat ale neobdržel E-maily | přístřešek | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 13. května 2009 06:04 |
| Značka Outlook 2007 není výchozí GMail | TheFang | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 5. října 2008 14:51 |
| Nelze odeslat e-mailů z aplikace Outlook 2003 s oranžovou. | saholt | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 27. únor 2008 15:48 |
| Outlook Express Zálohování jak | Lizza | Obecné Software Chat | 2 | 25. duben 2007 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |