μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Μπορείτε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook Exp;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Οκτ. 2007, 03:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Είμαι έτοιμος να εγκαταστήσετε τα Windows Vista 64bit σε τρέχουσες pc μου, θα κάνουμε ότι είναι μια νέα εγκατάσταση και την αναβάθμιση, αλλά δεν θα ήθελε να είναι σε θέση να διατηρήσει ένα έντυπο αντίγραφο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου είναι ότι το Outlook Express. Υπάρχει τρόπος να προβεί σε έντυπη μορφή από αυτά τα e mail και αν ναι πώς το κάνεις;

ευχαριστώ
Old 13 Οκτ. 2007, 07:13
Ομάδα Δωρητών

Ανοίξτε το Outlook. Στο μενού 'Εργαλεία' - κάντε κλικ στις "Επιλογές", στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «συντήρηση» καρτέλα. Εδώ θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται "αποθήκη φάκελο». Αυτό σας δίνει τη θέση του, όπου τα μηνύματά σας αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο. Αν πάτε σε αυτό το αρχείο τοποθεσία και αντιγραφή των αρχείων σε άλλο σκληρό δίσκο, στη συνέχεια μπορείτε να επικολλήσετε στο κατάλληλο αρχείο μετά την εγκατάσταση των Windows.

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα έργα πριν από το κατάστημα στη συνέχεια, αλλάξτε το φάκελο διεύθυνση όπου μπορείτε να υποστηρίζονται τα αρχεία και να δούμε αν και γίνεται αναφορά στο info χωρίς προβλήματα.

ελπίδα αυτό βοηθά.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.