![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam o instaliranju sustava Windows Vista 64bit na moje trenutne pc, bit će to kao novu instalaciju i nadogradnju, ali ne želimo biti u mogućnosti zadržati hard kopiju e mailova koji su u mom programu Outlook Express. Ima li neki način to izraditi tvrdo kopiju ove e mailova i ako je tako kako vi to učiniti?
hvala
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Otvorite Outlook. U "Tools" menu - kliknite na "Options", a zatim kliknite na 'održavanje' tab. Ovdje ćete vidjeti opciju zove "store folder '. Ovo vam daje na lokaciju na kojoj su poruke pohranjene na tvrdom disku. Ako idete na ovu lokaciju datoteku i kopirajte datoteke na drugi hard disk onda možete jednostavno zalijepite ih natrag u odgovarajuću datoteku nakon što ste instalirali Windows.
Ukoliko želite provjeriti je sve radove prije spremanja onda promijeniti adresu na mapu gdje ste sigurnosne kopije datoteka i i vidjeti ako je pijucima up info bez ikakvih problema. nada ovo pomaže. My System: The slon
|