kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Can you make a backup az Outlook Exp e maileket?

Reply

Téma eszközök
Old Október 13 2007, 03:13
Új tag Csoport

Default Can you make a backup az Outlook Exp e maileket?

Én vagyok a telepítendő Windows Vista 64bit át jelenlegi pc, majd csinálni egy új, és nem telepíti a frissítést, de azt szeretné, hogy legyen, hogy a nyomtatott az elektronikus levelek, amelyek az én Outlook Express. van egy módja annak, hogy a nyomtatott ezek e levelek, és ha igen, hogyan csinálja?

köszönöm
Old Október 13 2007, 07:13
Donor Group

Default Can you make a backup az Outlook Exp e maileket?

Outlookot. Az "Eszközök" menü - kattints a "lehetőségek", majd kattints a "karbantartás" fülre. Itt látható egy lehetőséget a "mappában tárolja. Ez adja meg a helyét, ahol az üzenetek vannak tárolva a merevlemezen. Ha valaki erre a fájl helyét, és másolja a fájlokat egy másik merevlemezt, akkor csak beillesztheti őket vissza, hogy a megfelelő fájl telepítése után a Windows-t.

Ha azt szeretnénk, hogy ellenőrizze, hogy minden munka előtt, majd módosítsa a mappában tárolja címet, ahova fel a fájlokat, és, és, ha felveszi a info nélkül kérdéseket.

Remél ez segít.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap ttoshiba E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 5. jún 2009 02:35
Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket shed E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 13. május 2009 06:04
Ellenőrizze az Outlook 2007 alapértelmezés szerint nem GMail TheFang E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 5. október 2008 14:51
Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs. saholt E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 27. február 2008 15:48
Outlook Express Backup, hogyan Lizza General Chat szoftver 2 25. április 2007 01:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.