![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני עומד להתקין את Windows Vista 64bit על גבי המחשב הנוכחי שלי, עושה את זה יהיה כמו חדש ולא להתקין שדרוג אבל רוצה להיות מסוגלים לשמור על תדפיס של הודעות דואר שאינן שלי ב-Outlook Express. האם ישנה דרך לעשות תדפיס של אלה אי מייל ואם כן איך אתה עושה את זה? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתח את Outlook. ב 'כלים' בתפריט - לחץ על 'אפשרויות', ולאחר מכן לחץ על 'תחזוקה' הכרטיסייה. כאן תוכלו לראות אופציה הנקראת 'חנות תיקייה'. זה נותן לך את המיקום של איפה את ההודעות מאוחסנות בכונן הקשיח. אם אתה רוצה ללכת על זה מיקום הקובץ והעתק את הקבצים אל הדיסק הקשיח אחר כך אתה יכול פשוט להדביק אותם בחזרה את הקובץ המתאים לאחר התקנת Windows.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS Outlook - אני מסוגל לשלוח הודעות דואר אלקטרוני, אבל אני מקבל צביעות | ttoshiba | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 02:35 |
| למה אני יכול שלח אך לא לקבל דואר אלקטרוני | לשפוך | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 13 במאי 2009 06:04 |
| הפוך את Outlook 2007 כברירת מחדל שלא GMail | TheFang | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 14:51 |
| לא ניתן לשלוח הודעות דואר אלקטרוני מ-Outlook 2003 עם תפוזים. | saholt | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | -27 פברואר 2008 15:48 |
| גיבוי Outlook Express כיצד | Lizza | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -25 לאפריל 2007 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |