![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem o inštaláciu systému Windows Vista 64bit na mojich súčasných PC, bude robiť to ako novú inštaláciu a nie aktualizáciu ale želal by si mohli udržať pevný kópiu e maily, ktoré sú v mojej aplikácii Outlook Express. Existuje spôsob, ako urobiť tvrdé kópiu týchto e maily, a ak áno, ako to robíš? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spustite aplikáciu Outlook. V 'nástroje' menu - kliknutím na 'možnosti', potom kliknite na 'údržbu' tab. Tu uvidíte jednu z možností nazýva 'ukladať zložky'. To vám dáva miesto, kde sa vaše správy sú uložené na pevnom disku. Ak máte k tomuto umiestnenie súborov a kopírovanie súborov na iný disk potom stačí vložiť späť do príslušného súboru po inštalácii Windows.
Ak chcete prekontrolovať všetko funguje do tej doby zmeniť priečinok úložiska na adresu, kde ste zálohovali súbory a a pozrite sa, jestli to nadväzuje na info bez akýchkoľvek problémov. Hope this helps. Môj systém: Slona
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MS Outlook - Som schopný posielať maily, ale i cant dostať | ttoshiba | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 5. jún 2009 02:35 |
| Prečo Môžem Poslať ale nedostal E-maily | prístrešok | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 13. mája 2009 06:04 |
| Značka Outlook 2007 nie je predvolená GMail | TheFang | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 5. októbra 2008 14:51 |
| Nemožno odoslať e-mailov z programu Outlook 2003 s oranžovou. | saholt | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 27. február 2008 15:48 |
| Outlook Express Zálohovanie ako | Lizzy | Všeobecné Software Chat | 2 | 25. apríl 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |