![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам о инсталирању система Уиндоус Виста 64бит на моје тренутне пц, бит ће то као нову инсталацију и надоградњу, али не желимо бити у могућности да задржи хард копију е маилова који су у мом програму Оутлоок Експресс. Има ли неки начин да изврши тврд копију ове е маилова и ако је тако како ви то учинити? хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворите Оутлоок. У "Тоолс" мену - кликните на "Оптионс", а затим кликните на 'одржавање' таб. Овде ћете видети опцију зове "сторе фолдер '. Ово вам даје на локацију на којој су поруке ускладиштене на чврстом диску. Ако идете на ову локацију фајл и копирајте датотеке на други хард диск онда можете једноставно налепите их назад у одговарајућу датотеку након што сте инсталирали Уиндоус.
Уколико желите да проверите је све радове пре чувања онда променити адресу на директоријум где сте безбедносне копије датотека и и видети ако је пијући уп инфо без икаквих проблема. нада ово помаже. Мы Сыстем: Тхе слон
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МС Оутлоок - Ја сам у могућности да шаљете маилове али ја лицемјерје примити | ттосхиба | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 0 | 5. јуна 2009 02:35 |
| Зашто могу, али не примају Пошаљи Е-маил | пролити | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 13 мај 2009 06:04 |
| Направи подразумевани Оутлоок 2007 не ГМаил | ТхеФанг | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 5 октобар 2008 14:51 |
| Није могуће послати е-маилове из Оутлоок 2003 са наранџаста. | сахолт | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 27 фебруар 2008 15:48 |
| Оутлоок Експресс Бацкуп како | Лизза | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25 април 2007 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |