az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Outlook Exp E postaları bir yedek yapabilir miyim?

Reply

Konu Araçları
Old 13 Ekim 2007, 03:13
Yeni Üye Grubu

Default Outlook Exp E postaları bir yedek yapabilir miyim?

Ben mevcut bilgisayar üzerine, yeni ve ancak bir yükseltilemiyor yüklemek benim açısı açık olan e postaların bir kopyasını sabit tutmak edebilmek istiyorsunuz olarak yapacağız Windows Vista 64bit kurulabilir duyuyorum. var ve bu yüzden nasıl yaparım bu e postaların bir kopyasını yapmak zor bir yolu var mı?

teşekkürler
Old 13 Ekim 2007, 07:13
Bağış Grubu

Default Outlook Exp E postaları bir yedek yapabilir miyim?

Outlook'u açın. 'Araçlar' menüsünü 'bakım' on on '- tıklayınız seçenekleri' tıklayın sekmesinde. Burada bir seçenek 'olarak adlandırılan göreceksiniz deposu klasörü. Bu, nerede mesajları sabit sürücüsünde saklanan yerini verir. Eğer bu dosyayı konuma gidin ve size uygun dosyayı onları geri yapıştırabilirsiniz başka bir sabit disk ardından dosyaları kopyalamak sonra yüklü pencereler.

Eğer kontrol tüm önce sonra nerede ve dosyaları yedeklenir ve eğer herhangi bir sorun olmadan bilgi alır görmek için saklamak klasör adresini değiştirmek çalışır çift istiyorum.

Bu umut yardımcı olur.

Benim Sistemi: Fil

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600
Anakart:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM hafıza:
2GB korsan XMS
Grafik Kartı (ler):
Asus EN8600GT Silent
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Samsung HD501
Optik Sürücü (ler):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Soğutma:
Thermalright Ultra-120 aşırı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Dell 2005FPW 20 inç
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından