менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Чи можете Ви зробити резервну копію листа Outlook Досвід E?

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 жовтня 2007, 03:13
Нові члени групи

Default Чи можете Ви зробити резервну копію листа Outlook Досвід E?

Я збираюся встановити Windows Vista 64bit на моєму поточному комп'ютері, буде робити це як нову установку, а не оновлення, але хотілося б мати можливість тримати в друкованому вигляді електронної пошти, які перебувають у моєму Outlook Express. чи є спосіб зробити друковану копію цих електронних листів і якщо так, то як ви це робите?

спасибо
Old 13 жовтня 2007, 07:13
Донор групи

Default Чи можете Ви зробити резервну копію листа Outlook Досвід E?

Запустіть Outlook. У меню "Сервіс" - натисніть на кнопку "Параметри", потім натисніть на "ведення" вкладки. Тут ви побачите опцію званих "папок. Це дає вам місця, де ваші повідомлення зберігаються на жорсткому диску. Якщо ви йдете до цього розташування файлу і скопіювати файли на інший жорсткий диск, то ви можете просто вставити їх у відповідний файл, після установки Windows.

Якщо ви хочете перевірте, що все працює до цього змініть адреса магазину папці, куди ви копіювали файли і і подивитися, якщо він бере інформацію без будь-яких проблем.

сподіваюся, що це допомагає.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MS Outlook - Я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати ttoshiba Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 5 червня 2009 02:35
Чому я можу посилати, але не отримувати повідомлення електронної пошти сарай Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 13 травня 2009 06:04
Зробити Outlook 2007 за умовчанням не GMail TheFang Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 5 жовтня 2008 14:51
Неможливо відправити електронну пошту з Outlook 2003 з помаранчевим. saholt Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 27 лютого 2008 15:48
Outlook Express Backup, як Lizza General Software чат 2 25 квітня 2007 01:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.