по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Не можете да отворите имейл закрепване. Просто се gobblygook.

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти декември 2008, 02:57
Новите държави Група

Аз получават месечни бюлетина като прикачен файл по електронната поща. Нейната изпратен като winmail документ. Когато се опитвате да отворите, че всичко, което се е низ от числа. Имам Microsoft Office и MS Word. Мога кой да ми кажеш как да се коригира този проблем
Old 29-ти декември 2008, 05:02
Номер на групата

Това е най-вероятно написани в различен формат - или напълно различно приложение, или по-стара версия на Word. Опитайте отваряне то в режим на съвместимост.

Лесният начин за това е да "Запазване като" това на вашия работен плот и изберете различен формат. После отидете на вашия работен плот и го отворете. Пазете се опитва с различни формати, докато тя работи.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc