![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримувати щомісячний бюлетень, у вигляді вкладень по електронній пошті. Його послали як Winmail документі. При спробі її відкрити все, що я отримаю це послідовність чисел. Я Microsoft Office і MS Word. Може хто-небудь сказати мені, як виправити цю проблему |
|
| |||
| |||
| Це, швидше за все, написана в іншому форматі - або повністю різного призначення, або старі версії Word. Спробуйте відкрити його в режимі сумісності. Найпростіший спосіб зробити це полягає в "зберегти як" його на робочому столі і виберіть інший формат. Потім перейдіть на вашому робочому столі і відкрийте її. Продовжувати спроби це з різними форматами, поки він працює.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Серійний відправка електронної пошти за допомогою доступу з PDF Програми | RSteph49 | Office Suites & Застосування | 0 | 16 листопада 2009 11:29 |
| Як відкриття повідомлень електронної пошти в Office 2007 | Mike S1 | Office Suites & Застосування | 0 | 19 серпня 2009 09:24 |
| Програма Outlook Weird. | hbk1984 | Office Suites & Застосування | 0 | 17 серпня 2009 21:23 |
| Outlook 2003 - Підписання вирушає у вигляді вкладення | skillzfields | Office Suites & Застосування | 0 | 31 травня 2009 01:44 |
| Допомога будь ласка, щоб відкрити програму Excel | moggyjo | Office Suites & Застосування | 4 | 9 липня 2008 06:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |