менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Неможливо відкрити вкладення. Просто отримати gobblygook.

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 грудня 2008, 02:57
Нові члени групи

Default Неможливо відкрити вкладення. Просто отримати gobblygook.

Я отримувати щомісячний бюлетень, у вигляді вкладень по електронній пошті. Його послали як Winmail документі. При спробі її відкрити все, що я отримаю це послідовність чисел. Я Microsoft Office і MS Word. Може хто-небудь сказати мені, як виправити цю проблему
Old 29 грудня 2008, 05:02
Донор групи

Default Неможливо відкрити вкладення. Просто отримати gobblygook.

Це, швидше за все, написана в іншому форматі - або повністю різного призначення, або старі версії Word. Спробуйте відкрити його в режимі сумісності.

Найпростіший спосіб зробити це полягає в "зберегти як" його на робочому столі і виберіть інший формат. Потім перейдіть на вашому робочому столі і відкрийте її. Продовжувати спроби це з різними форматами, поки він працює.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Серійний відправка електронної пошти за допомогою доступу з PDF Програми RSteph49 Office Suites & Застосування 0 16 листопада 2009 11:29
Як відкриття повідомлень електронної пошти в Office 2007 Mike S1 Office Suites & Застосування 0 19 серпня 2009 09:24
Програма Outlook Weird. hbk1984 Office Suites & Застосування 0 17 серпня 2009 21:23
Outlook 2003 - Підписання вирушає у вигляді вкладення skillzfields Office Suites & Застосування 0 31 травня 2009 01:44
Допомога будь ласка, щоб відкрити програму Excel moggyjo Office Suites & Застосування 4 9 липня 2008 06:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.