![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, heres сделката. Имам Windows XP на 128 MB RAM. Аз изтеглят и инсталират новата версия на wlm от softpedia. файлът е от 24 MB. по време на intsallation, след извличане MSN mgr.msi или нещо подобно, просто му просто изчезва ... нищо не се случва. там е един процес на имената msiexec.exe или нещо такова, че аз го затворите. Аз правя това 2 или 3 пъти и същ резултат. така че след това се опитайте да intsall старата версия, че имах преди Windows Live Messenger 8,1 (мисля), а сега му doesn't инсталирате, защото той казва, че по-нова версия на Windows Live Messenger е вече инсталиран и я деинсталирате от Add / Remove програми в контролния панел, но не там. Значи сега за по-нова версия isn't правилно инсталирана и doesn't появяват навсякъде и сега аз арго дори инсталира по-старата версия. Помощ моля.
|
|
|
|||
|
|||
|
Опитайте да възстановите системата обратно до мястото, където сте използвали стари MSN.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз също забелязах, вие невъзможен ъпгрейд MSN Internet Explorer, освен ако не е настроен на стандартен уеб браузър, ако ви използват като Firefox и т.н. :-)
|
|
|||
|
|||
|
Направих System Restore ... нищо не се случи ... моя компютър остава същата, както преди. и да ми defaul браузър Netscape, защото ми interenet Explorer не работи.
|