menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý

Reply

Thread Nástroje
Old 24 leden 2009, 17:07
Člen Skupina

ok, Heres obchodu. Mám Windows XP s 128 MB paměti RAM. i stáhli a nainstalovali novou verzi WLM z Softpedia. souboru byla 24 MB. během intsallation, po jejím vytahování msn mgr.msi nebo tak něco, prostě zmizí jeho právě ... nic se neděje. existuje jeden proces děje jména msiexec.exe nebo něco takového, tak jsem ji zavřete. i to 2 nebo 3 krát a stejný výsledek. tak i poté zkuste intsall starou verzi, kterou jsem měl předtím, než Windows Live Messenger 8.1 (myslím), a hned jeho doesnt nainstalovat, protože říká, že novou verzi Windows Live Messenger je již nainstalován a odinstalovat z Přidat / Odebrat programy v ovládacích panelech, ale není tam. tak hned na novější verzi isnt správně nainstalována a doesnt objevit kdekoliv a nyní dokonce i cant nainstalovat starší verzi. pomozte prosím.
Old 25 leden 2009, 06:52
Dárce Skupina

Vyzkoušejte systém obnovit zpět na místo, kde jste používali staré msn.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old 26 leden 2009, 05:30
Dárce Skupina

Také jsem si všiml jste převýšení upgrade msn, pokud je aplikace Internet Explorer nastavena na výchozí webový prohlížeč, pokud vaše použití, jako je horečka a tak dále :-)

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Old 26. ledna 2009, 06:55
Člen Skupina

Udělal jsem pro obnovení systému ... nic se nestalo ... můj počítač zůstal stejný jako dříve. jo a moje defaul prohlížeče Netscape, protože je můj interenet explorer nefunguje.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.