![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok, Heres obchodu. Mám Windows XP s 128 MB paměti RAM. i stáhli a nainstalovali novou verzi WLM z Softpedia. souboru byla 24 MB. během intsallation, po jejím vytahování msn mgr.msi nebo tak něco, prostě zmizí jeho právě ... nic se neděje. existuje jeden proces děje jména msiexec.exe nebo něco takového, tak jsem ji zavřete. i to 2 nebo 3 krát a stejný výsledek. tak i poté zkuste intsall starou verzi, kterou jsem měl předtím, než Windows Live Messenger 8.1 (myslím), a hned jeho doesnt nainstalovat, protože říká, že novou verzi Windows Live Messenger je již nainstalován a odinstalovat z Přidat / Odebrat programy v ovládacích panelech, ale není tam. tak hned na novější verzi isnt správně nainstalována a doesnt objevit kdekoliv a nyní dokonce i cant nainstalovat starší verzi. pomozte prosím. |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte systém obnovit zpět na místo, kde jste používali staré msn. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také jsem si všiml jste převýšení upgrade msn, pokud je aplikace Internet Explorer nastavena na výchozí webový prohlížeč, pokud vaše použití, jako je horečka a tak dále :-)
|
| |||
| |||
| Udělal jsem pro obnovení systému ... nic se nestalo ... můj počítač zůstal stejný jako dříve. jo a moje defaul prohlížeče Netscape, protože je můj interenet explorer nefunguje. |