μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Επίκλισης εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger νέες και ακόμη και τώρα επίκλισης εγκαταστήσετε παλιά

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Γενάρη 2009, 17:07
Μέλος Ομάδα

ok, heres η αντιμετώπιση. Έχω έναν υπολογιστή με Windows XP 128 MB RAM. i κατεβάσει και εγκαταστήσει την νέα έκδοση του wlm από softpedia. το αρχείο των 24 MB. κατά τη διάρκεια intsallation, μετά την εξόρυξη mgr.msi msn ή κάτι τέτοιο, το μόνο vanishes απλά ... δεν γίνεται τίποτα. υπάρχει μία διαδικασία σε εξέλιξη msiexec.exe ονόματα ή κάτι τέτοιο, λοιπόν, κλείστε το. Το κάνω αυτό 2 ή 3 φορές και το ίδιο αποτέλεσμα. Γι 'αυτό και στη συνέχεια προσπαθήστε να intsall την παλιά έκδοση που είχα πριν από Windows Live Messenger 8.1 (νομίζω) και τώρα την doesn't εγκατάσταση ότι επειδή λέει ότι μια νεότερη έκδοση του Windows Live Messenger είναι ήδη εγκατεστημένο και απεγκατάστασης από το Add / Remove προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου, αλλά δεν τα εκεί. έτσι τώρα η νεότερη έκδοση isn't εγκαθίστανται και doesn't εμφανίζονται πουθενά και ακόμη και τώρα θ επίκλισης εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση. βοήθεια σας παρακαλώ.
Old 25 Ιανουαρίου 2009, 06:52
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε να επαναφέρετε πίσω στο σύστημα σας, χρησιμοποιώντας το παλαιό msn.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old 26 Γενάρη 2009, 05:30
Ομάδα Δωρητών

Επίσης, παρατήρησα σας επίκλισης msn αναβάθμιση του Internet Explorer Εάν δεν έχει οριστεί στην προεπιλεγμένη web browser σας, αν χρησιμοποιείτε Firefox όπως και τα λοιπά :-)

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 26 Γενάρη 2009, 06:55
Μέλος Ομάδα

Το έκανα το σύστημα αποκατάσταση ... δεν έγινε τίποτε ... pc μου παρέμεινε η ίδια όπως πριν. και ναι μου defaul Netscape browser είναι επειδή μου interenet Explorer δεν λειτουργεί.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.