manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare

Reply

Thread Tools
Old 24 siječanj 2009, 17:07
Member Group

Default Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare

ok, Heresu posao. Imam Windows XP 128 MB RAM-a. ja preuzimanje datoteka i Installer novu verziju wlm iz softpedia. je datoteka od 24 MB. tijekom intsallation, nakon njegove izdvaja msn ili nešto mgr.msi, njegove jednostavno vanishes ... ništa se ne događa. postoji jedan proces događa Msiexec.exe imena ili nešto slično, pa mi zatvoriti to. i to 2 ili 3 puta, a isti rezultat. pa sam onda se ponovo pokušajte intsall staru verziju koju sam imala prije nego što Windows Live Messenger 8,1 (mislim), i sada se njegova instalirati jer kaže da to noviju verziju programa Windows Live Messenger je već instaliran i deinstalirati iz Dodaj / Ukloni programe na upravljačkoj ploči, ali njene ne postoji. pa sad je novija verzija nije valjano instaliran i se pojaviti bilo gdje i sada ja licemjerje ravan instalirajte stariju verziju. pomoć ugoditi.
Old 25 siječanj 2009, 06:52
Donatorska Grupa

Default Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare

Isprobajte sistem vratiti nazad odakle ste koristili stari msn.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old 26 siječanj 2009, 05:30
Donatorska Grupa

i primijetio sam vam cant upgrade MSN osim u Internet Exploreru je postavljen na zadani web-preglednik koristite ako vaš poput krijesnica i tako dalje :-)

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 26 siječanj 2009, 06:55
Member Group

Nisam se sistem vratiti ... ništa dogodilo ... moj pc ostao isti kao i prije. i da moj defaul pregledniku Netscape jer je moj interenet explorer ne funkcionira.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.