kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi

Reply

Téma eszközök
Old Január 24, 2009, 17:07
Csoport tagja

Default Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi

OK, Heres az üzletet. Van egy Windows XP 128 MB RAM. i letöltötte és telepítette az új verzió WLM a Softpedia. a fájl 24 MB. intsallation során, miután a kifejtési msn mgr.msi vagy valami, az éppen csak eltûnik ... semmi sem történik. van egy eljárás folyik Msiexec.exe nevét, vagy valami ilyesmi Úgyhogy zárjuk le. Én ezt a 2-es vagy 3-szor, és ugyanazt az eredményt. Tehát próbálja meg intsall a régi verzió, amit korábban a Windows Live Messenger 8.1 (azt hiszem), és most az doesnt telepíteni, mert azt mondja, hogy egy újabb verzió a Windows Live Messenger van telepítve, és távolítsa el azt a hozzáadása / eltávolítása programok a vezérlőpulton, de nincs ott. Tehát most az újabb verziót isnt megfelelően telepített és doesnt jelennek meg sehol, és most én vidám is telepíteni a régebbi változatot. segítsen kérem.
Old Január 25, 2009, 06:52
Donor Group

Default Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi

Próbálja ki a rendszer-visszaállítás vissza, ha te lennél a régi msn.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old Január 26, 2009, 05:30
Donor Group

azt is észrevettem, ön vidám upgrade msn, ha az Internet Explorer az alapértelmezett webböngésző segítségével szeretné, ha a firefox és így tovább :-)

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Január 26 2009, 06:55
Csoport tagja

Én a rendszer-visszaállítás nem történt semmi ... ... a pc ugyanaz maradt, mint korábban. Ja, és én defaul böngésző netscape mert interenet Explorer nem működik.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem telepíthető a Windows Messenger MSN tolet E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 5. jún 2009 08:07
Most az új MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 21. november 2008 19:50
Hogyan tudom ENSZ TELEPÍTSE Yahoo Messenger? Karoline E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 21. november 2008 09:42
Windows Live Messenger pmaspks E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 11. november 2008 00:35
Windows Live Messenger baj! Kérem, segítsen! Lankidoodles E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 30. január 2008 15:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.