![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK, Heres az üzletet. Van egy Windows XP 128 MB RAM. i letöltötte és telepítette az új verzió WLM a Softpedia. a fájl 24 MB. intsallation során, miután a kifejtési msn mgr.msi vagy valami, az éppen csak eltûnik ... semmi sem történik. van egy eljárás folyik Msiexec.exe nevét, vagy valami ilyesmi Úgyhogy zárjuk le. Én ezt a 2-es vagy 3-szor, és ugyanazt az eredményt. Tehát próbálja meg intsall a régi verzió, amit korábban a Windows Live Messenger 8.1 (azt hiszem), és most az doesnt telepíteni, mert azt mondja, hogy egy újabb verzió a Windows Live Messenger van telepítve, és távolítsa el azt a hozzáadása / eltávolítása programok a vezérlőpulton, de nincs ott. Tehát most az újabb verziót isnt megfelelően telepített és doesnt jelennek meg sehol, és most én vidám is telepíteni a régebbi változatot. segítsen kérem. |
|
| |||
| |||
| Próbálja ki a rendszer-visszaállítás vissza, ha te lennél a régi msn. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| azt is észrevettem, ön vidám upgrade msn, ha az Internet Explorer az alapértelmezett webböngésző segítségével szeretné, ha a firefox és így tovább :-)
|
| |||
| |||
| Én a rendszer-visszaállítás nem történt semmi ... ... a pc ugyanaz maradt, mint korábban. Ja, és én defaul böngésző netscape mert interenet Explorer nem működik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem telepíthető a Windows Messenger MSN | tolet | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 5. jún 2009 08:07 |
| Most az új MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 21. november 2008 19:50 |
| Hogyan tudom ENSZ TELEPÍTSE Yahoo Messenger? | Karoline | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. november 2008 09:42 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 11. november 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger baj! Kérem, segítsen! | Lankidoodles | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 30. január 2008 15:39 |
| Téma eszközök | |
| |