פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן

Reply

שרשרת כלים
Old 24 ינואר 2009, 17:07
חבר קבוצת

Default צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן

בסדר, heres העסקה. יש לי Windows XP של 128 MB RAM. אני הורדת והתקנת את הגירסה החדשה של wlm מ softpedia. התיק היה של 24 MB. במהלך intsallation, לאחר חילוץ mgr.msi MSN או משהו, את פשוט vanishes ... דבר לא קורה. יש אחד הולך על תהליך Msiexec.exe שמות או משהו כזה אני כל כך לסגור אותו. אני עושה את זה 2 או 3 פעמים את אותה התוצאה. אז הנה אני מנסה intsall בגרסה הישנה לפני שיש לי Windows Live Messenger 8.1 (אני חושב), ועכשיו doesn't להתקין את זה, כי זה אומר שיש גרסה חדשה יותר של Windows Live Messenger הוא כבר מותקן וכן הסר אותו מ 'הוספה / הסרה תוכניות בלוח הבקרה אבל לא שם. אז עכשיו את גרסה חדשה יותר isn't מותקן כראוי ו doesn't להופיע בכל מקום, ועכשיו אני אפילו צביעות להתקין את הגרסה הישנה. עזרה בבקשה.
Old 25 ינואר 2009, 06:52
קבוצת תורמים

נסה לשחזר את המערכת בחזרה למקום שבו היית משתמש ב-MSN הישן.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old 26 ינואר 2009, 05:30
קבוצת תורמים

גם אני ראיתי אותך לשפע לשדרג MSN אלא אם Internet Explorer מוגדר דפדפן ברירת המחדל אם משתמש כמו Firefox וכן הלאה :-)

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 26 ינואר 2009, 06:55
חבר קבוצת

עשיתי את שחזור המערכת ... קרה כלום ... המחשב שלי נשאר בדיוק כמו קודם. ועל כן הוא שלי defaul הדפדפן Netscape בשל interenet Explorer שלי לא עובד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לא ניתן להתקין את Windows Messenger של MSN tolet דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 0 ה -5 בחודש יוני 2009 08:07
אני רק צריך את חדשות MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 21st נובמבר 2008 19:50
איך האו"ם התקנה Yahoo Messenger? KAROLINE דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 21st נובמבר 2008 09:42
Windows Live Messenger pmaspks דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 11th נובמבר 2008 00:35
Windows Live Messenger צרות! אנא עזור! Lankidoodles דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 15:39
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.