![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, heres העסקה. יש לי Windows XP של 128 MB RAM. אני הורדת והתקנת את הגירסה החדשה של wlm מ softpedia. התיק היה של 24 MB. במהלך intsallation, לאחר חילוץ mgr.msi MSN או משהו, את פשוט vanishes ... דבר לא קורה. יש אחד הולך על תהליך Msiexec.exe שמות או משהו כזה אני כל כך לסגור אותו. אני עושה את זה 2 או 3 פעמים את אותה התוצאה. אז הנה אני מנסה intsall בגרסה הישנה לפני שיש לי Windows Live Messenger 8.1 (אני חושב), ועכשיו doesn't להתקין את זה, כי זה אומר שיש גרסה חדשה יותר של Windows Live Messenger הוא כבר מותקן וכן הסר אותו מ 'הוספה / הסרה תוכניות בלוח הבקרה אבל לא שם. אז עכשיו את גרסה חדשה יותר isn't מותקן כראוי ו doesn't להופיע בכל מקום, ועכשיו אני אפילו צביעות להתקין את הגרסה הישנה. עזרה בבקשה. |
|
| |||
| |||
| נסה לשחזר את המערכת בחזרה למקום שבו היית משתמש ב-MSN הישן. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני ראיתי אותך לשפע לשדרג MSN אלא אם Internet Explorer מוגדר דפדפן ברירת המחדל אם משתמש כמו Firefox וכן הלאה :-)
|
| |||
| |||
| עשיתי את שחזור המערכת ... קרה כלום ... המחשב שלי נשאר בדיוק כמו קודם. ועל כן הוא שלי defaul הדפדפן Netscape בשל interenet Explorer שלי לא עובד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן להתקין את Windows Messenger של MSN | tolet | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 08:07 |
| אני רק צריך את חדשות MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 21st נובמבר 2008 19:50 |
| איך האו"ם התקנה Yahoo Messenger? | KAROLINE | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 21st נובמבר 2008 09:42 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 11th נובמבר 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger צרות! אנא עזור! | Lankidoodles | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 15:39 |
| שרשרת כלים | |
| |