![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, heres darījumu. Man ir Windows XP, 128 MB RAM. i lejupielādēt un uzstādīt jauno versiju WLM no vienosimies. fails bija 24 mb. laikā intsallation pēc tās ieguves msn mgr.msi vai kaut ko, tā tikai vienkārši pazūd ... nekas nenotiek. ir viens process notiek nosaukumiem Msiexec.exe vai kaut kas līdzīgs, ka tik es to aizvērtu. man tas 2 vai 3 reizes un to pašu rezultātu. tāpēc es tad mēģiniet intsall vecā versija, kas man bija pirms Windows Live Messenger 8.1 (i think), un tagad tā doesn't install, jo tas norāda, ka jaunāku versiju Windows Live Messenger ir jau uzstādīta un atinstalēt no Add / Remove programmās vadības panelī, bet tā nav. tā tagad jaunāku versiju isn't pareizi uzstāda un doesn't parādās visur, un tagad nevaru pat instalēt vecāku versiju. Help please. |
|
| |||
| |||
| Izmēģināt System Restore atpakaļ, kur bijāt, izmantojot veco msn. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī es pamanīju Jūs nevar jaunināt msn, ja Internet Explorer ir iestatīta noklusējuma Web pārlūku, ja jūsu izmantojot, piemēram, Firefox utt :-)
|
| |||
| |||
| Es tā System Restore ... nekas nav noticis ... my pc palika tāds pats kā pirms tam. un yeah my defaul pārlūkprogramma Netscape jo mans interenet explorer nedarbojas. |