rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Cant zainstalować nowy Windows Live Messenger, a teraz nawet cant starych instalacji

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 stycznia 2009, 17:07
Członek grupy

ok, heres the deal. Mam Windows XP z 128 MB pamięci RAM. i pobrali i zainstalowali nową wersję WLM z softpedia. plik został z 24 MB. podczas intsallation, po ekstrakcji msn mgr.msi lub coś, jego po prostu znika ... nic się nie dzieje. istnieje jeden proces słychać msiexec.exe nazwy lub coś podobnego, że tak i zamknij ją. I to 2 lub 3 razy i ten sam rezultat. więc spróbuj intsall starej wersji, że miałem przed Windows Live Messenger 8,1 (myślę), a teraz jego doesnt zainstalować, ponieważ twierdzi, że nowej wersji Windows Live Messenger jest już zainstalowane i go odinstalować z dodaj / usuń programy w Panelu sterowania, ale jej nie było. tak teraz nowszą wersję isnt prawidłowo zainstalowane i doesnt pojawiają się wszędzie, a teraz nawet i cant zainstalować starszą wersję. help please.
Old 25 stycznia 2009, 06:52
Grupa dawcy

Spróbuj przywrócić system z powrotem do miejsca, gdzie można było za pomocą starych msn.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old 26 stycznia 2009, 05:30
Grupa dawcy

Zauważyłem również, you cant msn chyba uaktualnić program Internet Explorer jest domyślnie ustawiona na przeglądarce internetowej, jeśli używasz jak Firefox i tak dalej :-)

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 26 styczeń 2009, 06:55
Członek grupy

Zrobiłem przywracanie systemu nic się nie stało ... ... mój PC pozostała taka sama jak poprzednio. i tak moje defaul przeglądarka Netscape ponieważ mój interenet Explorer nie działa.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.