![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok, heres the deal. Mam Windows XP z 128 MB pamięci RAM. i pobrali i zainstalowali nową wersję WLM z softpedia. plik został z 24 MB. podczas intsallation, po ekstrakcji msn mgr.msi lub coś, jego po prostu znika ... nic się nie dzieje. istnieje jeden proces słychać msiexec.exe nazwy lub coś podobnego, że tak i zamknij ją. I to 2 lub 3 razy i ten sam rezultat. więc spróbuj intsall starej wersji, że miałem przed Windows Live Messenger 8,1 (myślę), a teraz jego doesnt zainstalować, ponieważ twierdzi, że nowej wersji Windows Live Messenger jest już zainstalowane i go odinstalować z dodaj / usuń programy w Panelu sterowania, ale jej nie było. tak teraz nowszą wersję isnt prawidłowo zainstalowane i doesnt pojawiają się wszędzie, a teraz nawet i cant zainstalować starszą wersję. help please. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj przywrócić system z powrotem do miejsca, gdzie można było za pomocą starych msn. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zauważyłem również, you cant msn chyba uaktualnić program Internet Explorer jest domyślnie ustawiona na przeglądarce internetowej, jeśli używasz jak Firefox i tak dalej :-)
|
| |||
| |||
| Zrobiłem przywracanie systemu nic się nie stało ... ... mój PC pozostała taka sama jak poprzednio. i tak moje defaul przeglądarka Netscape ponieważ mój interenet Explorer nie działa. |