![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, heres de afacere. Am un Windows XP de 128 MB RAM. Am descarcat si instalat noua versiune de wlm de la Softpedia. fişierul a fost de 24 MB. în timpul intsallation, după extragerea mgr.msi msn sau ceva de genul asta, ei doar dispare pur şi simplu ... nu se întâmplă nimic. există un proces pe numele merge Msiexec.exe sau ceva de genul asta, aşa că am aproape o. i faci asta 2 sau 3 ori şi acelaşi rezultat. aşa că încercaţi să intsall de versiunea veche care le-am avut înainte de Windows Live Messenger 8.1 (cred), iar acum sa doesnt instala că, deoarece el afirmă că o versiune mai nouă a Windows Live Messenger este deja instalat şi-l dezinstalaţi de la Add / Remove programe în panoul de control, dar sa nu acolo. deci acum de versiune mai nouă isnt corect instalată şi doesnt apărea oriunde şi acum i cant chiar instala versiunea mai veche. ajutor va rog. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi sistem pentru a restabili înapoi în cazul în care aţi folosit vechi msn. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, am observat tine cant upgrade msn cu excepţia cazului în care Internet Explorer este setat implicit la browser-ul de web, dacă vă place, folosind Firefox şi aşa mai departe :-)
|
| |||
| |||
| Am făcut Restabilire sistem ... nu sa intamplat nimic ... PC-ul meu a ramas la fel ca înainte. si da-mi defaul browser-ul meu, pentru că este Netscape interenet Explorer nu funcţionează. |
![]() |
|
| Marcaje |