menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý

Reply

Thread Tools
Old 24 január 2009, 17:07
Člen Skupina

Default Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý

ok, Heres obchodu. Mám Windows XP s 128 MB pamäte RAM. aj prevzali a nainštalovali novú verziu WLM z Softpedia. súboru bola 24 MB. počas intsallation, po jej vyťahovaní msn mgr.msi alebo tak niečo, jednoducho zmizne jeho práve ... nič sa nedeje. existuje jeden proces deje mená msiexec.exe alebo niečo takého, tak som ju zatvorte. i to 2 alebo 3 krát a rovnaký výsledok. tak aj potom skúste intsall starú verziu, ktorú som mal predtým, než Windows Live Messenger 8.1 (myslím), a hneď jeho doesnt nainštalovať, pretože hovorí, že novú verziu Windows Live Messenger je už nainštalovaný a odinštalovať z Pridať / Odobrať programy v ovládacích paneloch, ale nie je tam. tak hned na novšiu verziu isnt správne nainštalovaná a doesnt objaviť kdekoľvek a teraz dokonca i cant nainštalovať staršiu verziu. pomôžte prosím.
Old 25 január 2009, 06:52
Darcu Skupina

Default Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý

Vyskúšajte systém obnoviť späť na miesto, kde ste používali staré msn.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx
Old 26 január 2009, 05:30
Darcu Skupina

Tiež som si všimol ste prevýšenia upgrade msn, ak je program Internet Explorer nastavená na predvolený webový prehliadač, ak vaše použitie, ako je horúčka a tak ďalej :-)

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 26. januára 2009, 06:55
Člen Skupina

Urobil som pre obnovenie systému ... nic sa nestalo ... môj počítač zostal rovnaký ako predtým. jo a moje defaulte prehliadača Netscape, pretože je môj Interenet explorer nefunguje.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.