![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
OK, Херес угоду. У мене Windows XP 128 Мб оперативної пам'яті. я завантажив і встановив нову версію WLM від SoftPedia. Файл був у 24 Мб. intsallation під час, після її витягу mgr.msi MSN або щось, його просто зникає ... нічого не відбувається. є один процес, що відбувається на імена Msiexec.exe або щось подібне я закрити його. Я роблю це 2 чи 3 рази і той же результат. тому я спробуйте intsall стара версія, яку я, перш ніж Windows Live Messenger 8.1 (я думаю), а тепер його doesn't установку, тому що це говорить про те, що нова версія Windows Live Messenger вже встановлений і видаліть його з Add / Remove програм в панелі управління але його там немає. так що тепер нова версія хіба правильно встановлено і doesn't з'явитися в будь-якому місці, і тепер я нахиляє навіть встановити стару версію. Допомога будь ласка.
|
|
|
|||
|
|||
|
Спробуй відновлення системи повернутися туди, де ви використовуєте стару MSN.
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...emrestore.mspx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Також я помітила, що ти нахиляє оновлення MSN, якщо Internet Explorer встановлений стандартний веб-браузер, якщо ви використовуєте Firefox, як і так далі :-)
|
|
|||
|
|||
|
Я зробив відновлення системи ... нічого не сталося ... Мій комп'ютер залишався таким же, як раніше. Та й моя defaul браузера Netscape, тому що моя Interenet Explorer не працює.
|