![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За срок не по очевидни причини, Outlook Express (6) няма да е напълно отворен. Той започва със синия Oulook Express 6 отваряне на страница, но не върви напред. Ctrl Alt Del произвежда Msimm не отговаря. Аз опитах да деинсталирате, преинсталиране и ремонт, но резултатът е все един и същ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опита на Windows ремонт или възстановяване на системата?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не отида ..... това може да помогне много
| |||
| |||
| Благодаря, момчета, за съжаление аз съм вървят 98SE затова не са система или Windows възстановите. Едно нещо, което забелязах е, че след деинсталирането OE, на път е все още на работния плот, така че и аз кликнахте OE5 открито - може да има конфликт тук? (ако това е така, разбира се, защо го е направил си работа?). Аз също ще разследва "Elder Geek" помагат да се види дали се отнася за 98SE. |
|
| |||
| |||
| Тя е мистериозно започва да работи отново (не съм направил нищо съзнателно да предизвика това), но за съжаление, в този процес той е изчезнал от три седмици от получени имейли, които предполагам са вече безвъзвратно няма. Може това да се случи при повторна инсталация? Мислех, че данните, е встрани от този процес, само молбата да бъде повторно инсталирани? |