![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pro žádný zřejmý důvod, Outlook Express (6) nebude plně otevřené. Začíná se v modrém Oulook Express 6 úvodní stránce, ale je bez dalšího. Ctrl Alt Del vyrábí Msimm nereaguje. Jsem se pokusil odinstalovat, znovu nainstalovat a opravy, ale výsledek je stále stejný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokusila o opravu oken nebo obnovení systému?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud ne jít ..... tento může pomoci příliš
| |||
| |||
| Díky, pánové, bohužel jsem běží 98SE tak nemají systém Windows nebo obnovit. Jednu věc jsem si všiml je, že po odinstalaci OE, zástupce byl stále na ploše, tak jsem kliknul a otevřela OE5 - tam by mohl být konflikt? (pokud ano, samozřejmě, proč to vůbec fungovat?). Budu se také vyšetřit "Elder Geek" pomohou zjistit, zda to platí pro 98SE. |
|
| |||
| |||
| Má záhadně začal pracovat znovu (I haven't vědomě nic způsobit tento), ale bohužel, v tomto procesu má zmizely tři týdny obdržel e-mailů, které jsem předpokládat, jsou nyní nenávratně pryč. Mohl by toto se stalo v re-instalaci? Myslel jsem, že data byla nedotčená tímto procesem, pouze použití zpětného-nainstalován? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| AVG v8.0 nebude otevřen! | hehenotfunny | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 26. dubna 2008 22:33 |
| Otevřeno gl | demacs | Multimedia & Kodeky | 2 | 11. ledna 2008 15:46 |
| Thread Nástroje | |
| |