![]() |
|
| |||
| |||
| Για δεν προφανή λόγο, το Outlook Express (6) δεν θα ανοίξει πλήρως. Ξεκινά με το μπλε Oulook Express 6 άνοιγμα σελίδα, αλλά δεν προχωρεί περισσότερο. Ctrl Alt Del παράγει Msimm δεν ανταποκρίνεται. Έχω δοκιμάσει την απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση και την επισκευή, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπάθησα έναν υπολογιστή με Windows επισκευή ή αποκατάσταση του συστήματος;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν πάει ..... αυτό μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, παιδιά, δυστυχώς είμαι τόσο λειτουργίας 98SE δεν έχουν αποκατασταθεί σύστημα ή παράθυρα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά την απεγκατάσταση του ΟΕ, τη συντόμευση που βρισκόταν ακόμη στην επιφάνεια εργασίας, ώστε να κάνει κλικ και να ανοίξει OE5 - θα μπορούσε να υπάρξει μια σύγκρουση εδώ; (αν ναι, φυσικά, γιατί το έκανε ποτέ δουλειά;). Θα διερευνήσει επίσης τις "Elder Geek" βοηθήσει να δούμε αν αυτό ισχύει για 98SE. |
|
| |||
| |||
| Θα έχει μυστηριωδώς άρχισε να εργάζεται και πάλι (δεν έχω γνώσει έκανε τίποτα για να προκαλέσει αυτό), αλλά, δυστυχώς, κατά τη διαδικασία που έχει εξαφανιστεί τρεις εβδομάδες λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποθέτω ότι είναι πλέον περάσει ανεπιστρεπτί. Μπορεί αυτό να συμβεί κατά την εγκατάσταση εκ νέου; Νόμιζα ότι τα δεδομένα ήταν ανέγγιχτα από αυτήν τη διαδικασία, μόνο η εφαρμογή να εγκατασταθεί εκ νέου; |