![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A nyilvánvaló ok, az Outlook Express (6) nem teljesen nyitott. Úgy kezdődik, a kék Oulook Express 6 kezdőlapom, de nem megy tovább. Ctrl Alt Del termel Msimm nem válaszol. Megpróbáltam eltávolítani, újratelepítése és javítása, de az eredmény még mindig ugyanaz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbáltam egy Windows-javítás, illetve a rendszer-visszaállítás?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem megy ..... ez segíthetnek túl
| |||
| |||
| Kösz, fiúk, sajnos Én futás 98SE így nincs rendszer, illetve az ablakok helyreállítása. Egy dolgot vettem észre, hogy miután uninstalling OE, a rövidítést még az asztalon ezért kattintott és kinyitotta OE5 - is fennáll a konfliktus itt? (Ha igen, persze, miért mindig munkát?). Azt is vizsgálja meg a "Vén Geek" segít, hogy ha az érvényes 98SE. |
|
| |||
| |||
| A titokzatosan kezdett dolgozni ismét (még nem tudatosan történik valami oka ennek), de sajnos a folyamatban, hogy az eltűnt három héten érkezett e-maileket, amelyek Gondolom most már visszavonhatatlanul elment. Lehet-e volna az újra telepítés? Gondoltam adatokat érintetlenül ez a folyamat, csak a kérelem újra telepíteni? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok? | Blitzgirl42 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 17. június 2009 12:08 |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. március 2009 11:25 |
| AVG v8.0 nem szabad! | hehenotfunny | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | 26. április 2008 22:33 |
| Open GL | demacs | Multimédia és kodekek | 2 | 11. január 2008 15:46 |
| Téma eszközök | |
| |